Onder het bewuste

weblog over het onbewuste
 • Home
 • Artikelen
 • Achtergrond

 • Begeleiding via Skype

  © | gepubliceerd 9 augustus 2021 in:

  In aanvulling op de oefeningen voor het verwerken van gevoelens die ik op mijn Eclectic Energies website heb, bied ik nu ook begeleiding bij die oefeningen aan. Je kunt die begeleiding via Skype krijgen (of eventueel via een andere video-chat app). De oefeningen lijken op Mindfulness meditatie, maar zijn wat meer gericht op het verwerken van gevoelens dan op het ontwikkelen van een algemeen gewaarzijn.

  Op de pagina's waar die oefeningen beschreven staan, vind je onderaan links om de begeleiding te vragen. (Ik schreef eerder over deze oefeningen op Onder het Bewuste, hier).

  Wie wat rondgekeken heeft op dit blog, weet dat ik al wat langer bezig ben met het verwerken van gevoelens. In eerste instantie bij de Ridhwan School, waar ik 11+ jaar bij geweest ben, sinds 2006. Daarna ben ik zelf manieren gaan ontdekken en ontwikkelen om dit op een effectievere manier te doen. Ik ben druk bezig om daarover te schrijven en wil daar, als een en ander daadwerkelijk gepubliceerd is, meer over vertellen.

  0 reactie(s)


  Reageren

  Textile hulp


  (wordt niet openbaar)
  (optioneel)

  Na bekijken van het voorbeeld van je bericht, niet vergeten te verzenden!

  Meer artikelen

   –